Over ons

Wij zijn iGlow. Een fullservice contentbureau.

Wij laten jouw merk 'shinen' en maken je publiek enthousiast. Althans, dat proberen we en vaak lukt dat. Dat begint met een slimme contentstrategie. Daarna produceren we aantrekkelijke mediacontent. We ontwikkelen en testen formats. Tot slot optimaliseren we het bereik en trainen je medewerkers om zelf content te maken.

Content heb je in allerlei types. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van video's, podcasts, serious games, audiobelevingen en mixed reality-projecten.

I Glow opnamedag

Ons team bestaat uit een vaste kern en een netwerk van marketing- en mediaprofessionals, elk met een eigen specialisme. Per project bepalen we welke specialisten we toevoegen. We stellen het kernteam en enkele specialisten aan je voor.

Paul van der Ham

Paul (1977) is oprichter en eigenaar van iGlow. Hij richtte iGlow op in 1999, toen hij nog op school zat. Zijn eerste opdracht was voor Politie Zuid-Holland-Zuid.

Tussendoor maakte Paul vier jaar lang radio- en tv-programma's voor de Publieke Omroep.

Zijn specialismen: mediaconcepten, regie en strategie.

LinkedIN

Thirza Hazeleger

Thirza Hazeleger (1981) is financial controller en projectmanager bij iGlow. Naast haar baan als logopedist is ze de rots in de branding bij iGlow.

Haar specialismen: snelheid, de puntjes op de 'i' en altijd enthousiast om mee te denken.

Irvin de Jong

Irvin de Jong (1997) is cameraman, gaffer, editor en meercameraregisseur. Hij combineert zijn technische kennis en accurate werkwijze met zijn passie voor het videovak. Zijn droom is volledig met lichtontwerp bezig te zijn.

Zijn specialismen: cameravoering, techniek, lichtontwerp en meercameraregie.

Louis van der Kaaden

Louis van der Kaaden (1947) is de pater familias bij ons bureau. Al ruim 10 jaar betrokken en enthousiast. Louis zette de iGlow Academy op. Daarin begeleidt hij mediatrainees in hun ontwikkeling.

Zijn specialismen: co-creatie sessies, trainingen op maat, persoonlijke begeleiding.

Melissa Halmingh

Melissa Halmingh (2001) is editor en camera-assistent. Ze was trainee bij iGlow Academy en is daarna als medewerker bij iGlow blijven werken. Naast haar werk volgt ze een audiovisuele opleiding bij de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

Haar specialismen: editing en productie.

Jeroen Jongebloed (1976)

Jeroen is opgeleid als marketingmanager, maar onderweg verslingerd geraakt aan de IT. Die twee expertises combineert hij in zijn werk als programmeur aan mixed reality-projecten en serious games. Hij werkte als developer o.a. voor Menzis, Zeeboer, Cadac en is op dit moment AR/VR ontwikkelaar voor Buro de Haan.

Zijn specialismen: Augmented en Virtual Reality en sinds kort WebGL.

Thalia Bles

Thalia Bles (2002) is trainee bij iGlow Academy en projectleider van het jongerenproject over de aardbevingsschade in Groningen. Daarnaast volgt ze de opleiding AV-Specialist aan het Noorderpoort College in Groningen.

Haar specialismen: regie en concepten.

Daarnaast werken we met een team van specialisten voor animaties, interaction design, gamedeveloper, 3d-modelling, tentoonstellingsontwerp, vormgeving, editing, camerawerk, voice-overs, presentatie en sounddesign.

Thoughtful radio host in headphones recording podc F97 EPZ3

De afgelopen jaren mochten we voor een aantal geweldige klanten werken. Onze achtergrond in onderwijs, media en cultuur komt daarin terug. Hieronder een overzicht van klanten die we hielpen met strategie en contentcreatie.

Website logos2

Misschien ook interessant

Chocoladezoenen voor interne videoserie
Bezoeker is reporter in nieuw oorlogsmuseum
Niks te zien, van alles te beleven

Vraag een gratis
adviesgesprek aan

Locatie Zwolle

Sint Josephstraat 8
8021 VR Zwolle
T 038 454 95 96
play@iglow.nl